Portfoliobilde
Portfoliobilde

Kulturelle nettsider

Den nye nettsiden til Buen Kulturhus la alt til rette for at forestillingene og arrangmentene var lettere tilgjengelig på nett. Løsningen skulle også gi de webansvarlige verktøy som gjorde arbeidet med innholdet enklere og mer effektivt.

I publiseringsløsningen kan webansvarlige på Buen Kulturhus på en ryddig og oversiktlig måte, holde styr på programoversikten. Alle dataene for en forestilling; tekstbeskrivelse, visningsdatoer, kategori, bilder, video, praktisk info og pressens anmeldelser legges inn på ett og samme skjema. Sorteringen av arrangementene og hvilke forestillinger som skal tas av plakaten etter endt visningsdato, skjer automatisk. Man kan velge hvilken forestilling som skal være hovedsak på forsiden.

Det er lagt inn påmeldingsskjema for dem som ønsker å motta nyhetsbrev. Opplysningene den påmeldte oppgir legges automatisk inn i mottakerlisten for nyhetsbrevløsningen MailChimp.

Dette prosjektet ble utført da Stig Arild Berntzen var ansatt i Tress Design. Grafisk Designer Torunn Øvland, Tress Design, hadde ansvaret for designet på nettsiden. Stig hadde ansvar for all programmering og kvalitetssikring av designet på nettsiden.

  • Kategori: Programmering
  • Oppdragsgiver: Buen Kulturhus
  • Webdesign: Tress Design, Torunn Ø. Kristiansen
  • Programmering: Tress Design, Stig Arild Berntzen
  • Nettside: www.buenkulturhus.no

Lignende prosjekt