Om monoform

Monoform er lokalisert i Kristiansand. Vi leverer grafiske tjenester, webutvikling og rådgivning av høy kvalitet til små og mellomstore bedrifter. Vår styrke er meget god kompetanse, arbeidserfaring, effektivitet og evne til å finne løsninger som passer kundens økonomi. Våre kunder skal oppleve samarbeidet med oss som ukomplisert og ryddig, og bli inspirerte og engasjerte gjennom kontakten med oss.

Stig Arild Berntzen, Grafisk Designer/webutvikler: Bor på Tinnheia med min samboer og våre to barn. Jeg har jobbet i grafisk bransje siden 1997. Har i løpet av disse årene opparbeidet meg en stødig kompetanse både innen grafisk design, men også webutvikling. Etter å ha jobbet i byrå i flere år, ønsket jeg å starte for meg selv, mest for å kunne drive og markedsføre mitt eget firma, slik jeg alltid har ønsket å gjøre.

Foreløpig jobber jeg alene, men hvem vet hva som skjer i fremtiden? Noen lurer kanskje på hvorfor jeg konsekvent skriver "vi" og "oss" når jeg skriver om Monoform og tjenestene. Dette er fordi, selv om jeg skulle ønske jeg kunne alt, er jeg avhengig av å ha et nettverk av samarbeidspartnere og underleverandører for å gjøre en god jobb. På den måten kan jeg være en total overfor kunden, og vi kan løse de aller fleste oppgaver. Det fine for deg som kunde, er at du trenger bare forholde deg til EN person.

Hvis jeg skulle beskrive meg selv med to ord måtte det bli "Nysgjerrig" og "Vitebegjærlig". Og derfor er det så gøy å jobbe innefor grafisk bransje, nettopp fordi man standig treffer nye folk i forskjellige bransjer, med forskjellige interesser. Og man lærer hele tiden noe nytt. Sansen for det visuelle og sanselige er nok grunnen til at interessene mine favner om å reise, oppleve, lære nye ting, smake nye ting og oppleve gleden i forskjeller.

Stig Arild Berntzen
Grafisk designer/Webutvikler

T: +47 932 86 520
E: stig@monoform.no