CD-cover for KG Singers

Emballasje

Lektor i musikk ved Kristelig Gymnasium, Marit Bjørkøy ville bruke Monoform for å designe CD-cover til KG Singers neste utgivelse. Marit stolte 100% på designers anbefalinger og designforslag. Resultatet ble kjempelekkert.

CD-coveret er et standard CD-cover med 8 siders hefte. Tittelen "Tilbake til røttene" gav føringer til designet: Forsiden deles i to flater, jord og himmel. Et tre vokser opp av jorden og bærer friske blader. Under jorden speiles formen på treet identisk og oppfattes som røtter. Tittelen underbygges, men det sies også noe mellom linjene om at vi er alle et resultat av våre røtter, like på mange måter, men likevel forskjellige; både i hvordan vi er og hvordan vi oppfatter og inspireres av vår bakgrunn/historie. Coveret ble i utgangspunktet designet i rød farge, men kunden ble presentert for flere fargevarianter. Kunden valgte den røde fargen.

Heftet inni er fylt av bilder fra innspillingen av CD-en.

Tilbakemelding fra kunde:

"KG Singers brukte Stig Arild Berntzen i Monoform da vi skulle få laget cover til CD-en vår. Vi kom med tittel på CD-en og noen få tanker om hvordan vi ønsket at coveret skulle se ut. Stig Arild Berntzen tok raskt tak i disse ideene, og kom opp med et forslag vi likte godt.  Han var lett å samarbeide med og holdt alle tidsfrister. Vi kommer til å velge Monoform igjen, dersom vi trenger et designbyrå!"

Marit Bjørkøy
Lektor i musikk ved Kristelig Gymnasium

Kunde
Kristelig Gymnasium