Filmplakat - Kortfilmen “Spray”

Plakat

Monoform har laget det visuelle uttrykket på plakaten til kortfilmen "Spray", basert på en idé av manusforfatter og regissør Mads Eriksen.

Fredag 29. april 2016 var datoen for den offisielle premierevisningen på Barnefilmfestivalen i Kristiansand. Filmen er produsert av Sanden Media og De Jentene Der.

Litt om filmen: 

Femten år gamle Iben er en svært talentfull kunstner, men blir mobbet på skolen og finner seg ikke til rette blant sine jevnaldrende. Men en kveld møter hun Isak, en annen outsider – og sammen skaper de noe fantastisk som viser at de ikke akter å la seg definere av andre. En film med og for ungdom. Som handler om å våge å være seg selv og å stå i mot presset fra omgivelsene.

Tilbakemelding fra regissør:

"Stig Arild og Monoform har levert over all forventing. Gjennom dialogen vår i forkant, har han klart å destillere innholdet og budskapet i filmen vår "Spray" ned til sin aller reneste form. Det handler om identitet og farger. Han har skapt det perfekte visittkortet og publikum viser en nysgjerrighet jeg aldri har opplevd før."

Mads Eriksen
Manusforfatter/regissør

Kunde
Sanden Media As