Nettside Hegne

Programmering / Webdesign

Hegne sine nye nettsider skulle være enkle, men veldig fleksible i forhold til å utvide innholdet og mulighet for å legge til tekniske løsninger senere.

Ekteparet Torgeir og Torhild driver Hegne sammen. De tilbyr vaktmestertjenester/avlastning for folk flest, enten man er i eget hjem eller på hytta. Kunden skal oppleve å få mer god og betydningsfull tid i samvær med familie og venner. Med utgangspunkt i Søgne tilbyr de tjenester i Søgne og omkringliggende kommuner.

Nettsiden ble laget i publiseringsløsningen Expression Engine. Kunden ønsket å enkelt kunne utvide innholdet på nettsiden ved å legge til menypunkter og undermenypunkter selv i hovedmenyen. Det ble laget en fleksibel tekstsidemal og en ryddig måte å administrere hovedmenyen på.

Ønsker du å vite mer om publiseringsløsningen som ble brukt i dette prosjektet og hvordan et slik prosjekt gjennomføres? Les denne bloggartikkelen.

Dette prosjektet ble utført da Stig Arild Berntzen var ansatt i Tress Design. Stig hadde ansvar for all programmering og webdesign på nettsiden.

Kunde
Hegne AS

Webdesign
Tress Design, Stig Arild Berntzen

Programmering
Tress Design, Stig Arild Berntzen