Nettside Prosjekt 17

Programmering / Webdesign

Monoform sponser fremtidens toppidrettsutøvere! Hvis du ikke har hørt om Prosjekt 17, Herman Dahl og Andreas Erland, bør du bite deg merke i disse. Monoform har utviklet nettsidene som presenterer prosjektet.

Prosjekt 17 er et satsingsprosjekt med sikte på kontrakt med et profesjonelt sykkellag i 2017. Prosjekt 17 består av Andreas Erland og Herman Dahl som begge kommer fra Kristiansand og sykler for Team Sparebanken Sør. Thor Hushovd skal etablere et profflag på øverste nivå til 2017-sesongen, og det store målet er å være gode nok for få en kontrakt med dette laget. Som et ledd i satsingen skal Andreas og Herman flytte til Frankrike i vinter for å få optimale treningsforhold gjennom vinteren. Her vil de også optimalisere alt annet rundt treningen, slik som kosthold og restitusjon.

For to ryttere som har mer en nok med å trene, måtte nettsiden være enkel å administrere. På nettsiden er det lagt opp til å kunne legge inn intro-bilder i topp (bak logoen). Bildene skifter hver gang man besøker nettsiden og plukkes i tilfeldig rekkefølge fra bildene som er lagt inn. Ellers på siden presenteres rytterne, resultatliste som enkelt lar seg oppdatere, oversikt over sponsorer, linker til sosiale medier, bildefeed fra Instagram (Oppdateres automatisk når det legges ut innhold på Instagram), nyhetsklipp fra media og kontaktinformasjon.

Kunde
Prosjekt 17