Ny nettside til Spring

Programmering

I forbindelse med åpningen av nytt treningsenter på Rona, ønsket treningssenteret Spring nye nettsider. Nettsiden skulle være en felles portal for de to treningssentrene på Vågsbygd og Rona.

Spring ønsket nettsider som var bedre tilrettelagt i forhold til at kundene lett skulle kunne finne den informasjonen de trengte, men at sidene også var enkle og administrere. Spring hadde de allerede en ekstern leverandør på timeplanløsningen, så en del av oppdraget var å implementere denne på best mulig måte. 

På den nye siden kan webansvarlig enkelt administrere følgende selv: Kampanjesaker på forsiden, aktueltsaker som automatisk sorteres og vises på forsiden, medlemskapslisten, teamoversikten, gruppetreningsoversikten, opplysninger om ansatte, kontaktinformasjonen og generelle tekstsider. Spring velger selv hvilket innhold som skal vises på de to treningssentrenes nettsider.

Ønsker du å vite mer om publiseringsløsningen som ble brukt i dette prosjektet og hvordan et slik prosjekt gjennomføres? Les denne bloggartikkelen.

Dette prosjektet ble utført da Stig Arild Berntzen var ansatt i Tress Design. Grafisk Designer Torunn Øvland, Tress Design, hadde ansvaret for designet på nettsiden. Stig hadde ansvar for all programmering og kvalitetssikring av designet på nettsiden.

Kunde
Spring

Webdesign
Tress Design, Torunn Ø. Kristiansen

Programmering
Tress Design, Stig Arild Berntzen